22 november 2009

Matdagbok 22/11 2009

2 potatisar
2 msk bregott
4 koppar kaffe
5 qournbullar
100 gram kokt pasta
ketchup

Vet att jag äter som en kratta. Eller jag äter men dessvärre ingen bra kost. Ska försöka bättra mig i morgon.

4 kommentarer:

  1. Äter du bara så lite över en hel dag?
    Jag har ju själv en bakgrund med hetsätning och har lärt mig att det är lika illa att äta för lite (vilket man ofta gör mellan hetsätningsattackerna) som själva attackerna. Hoppas du får dne hjälp du känner att du behövr för att komma ur hetsätarklorna, det är ett helvete att vara i och man får för sig att man är en dålig människa. Men det är man inte!
    peppkram till dig!

    SvaraRadera
  2. ÄtaTränaKämpa: Senaste tiden har det varit piss. Stressigt och noll inspiration. Dessutom var jag magsjuk förra veckan. Men nu ska jag försöka äta bättre. =)

    SvaraRadera
  3. Jag undrar det samma som ÄtaTränaKämpa...är det allt du äter på en dag? Själv har jag som du vet också hetsätit väldigt myckt förr..I år har det dock "bara" hänt tre gånger (håll tummarna). jag finner det också svårt att äta "normalt" mycket. Tror att du är på rätt spår att skriva upp vad du äter..det hjälper mig mycket..så att jag varken överäter eller äter för mycket! KRAM på dig!

    SvaraRadera
  4. Minizillen: Det är just därför jag för min matdagbok. För att se vilka dagar som spårar åt fanders (när jag äter för lite eller hetsäter) och se de dagarna som är bra. Vet att jag ätit jättedåligt de senaste dagarna. Blir själv rädd när jag ser det.

    SvaraRadera