14 november 2009

Frukost



Jag är nog världens sämsta frukostmänniska. Konstigt eftersom jag älskar att äta mat. Oftast väljer jag att snooza och då får man skippa frukosten. Inte bra med tanke på att det sägs att frukosten är dagens viktigaste mål. Jag skulle nog prestera bättre om jag började varje dag med en frukost. Läst om många som börjat tappa kilon då de börjat äta frukost.

Så nu önskar jag mig lite inspiration och frukosttips.
(Ps, jag kan verkligen inte äta ägg.)

6 kommentarer:

  1. Mannagrynsgröt med kanel och mjölk! Det är supergott och mättande :)

    SvaraRadera
  2. Fil och Kellogs Al-Bran är supergott! Ner med lite banan och lite solrosfräön oxå! Det är supergott och en bra start på dagen! Grönt te är oxå en favorit! Finns i många olika smaker.. Lycka till! Har man bara viljan så kan man lyckas med allt!

    SvaraRadera
  3. Jag var oxå en "hoppa-över-frukosten-människa" innan jag började på Viktväktarna. Stålsatte mig när jag började VV och idag är frukosten bästa måltiden på hela dagen.
    Jag äter i princip alltid lättfil & havreringar (Frebaco). En skiva Polarbröd Extrem, mjukost 4% och ett par skivor skinka eller ett knäckebröd med philadelphiaost och skinka.
    Nu i höstrusket kan jag ta en kopp te ibland.

    Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Havregrynsgröt!
    1 dl havregryn + 2 dl vatten
    2 min i mikron, häll i lite russin. Mums!

    SvaraRadera
  5. Havregryns gröt, knäckebröd med keso och grönsaker, fruktsallad, alla flingor ska man undvika (finns inga utan E-ämnen eller socker) musli (utan socker) och vaniljyoghurt äter jag nästan varje morgon och det står man sig på hyffsat bra!

    SvaraRadera
  6. Svar: tack för alla era tips. Jag ska börja äta gröt tror jag. Snabbt, nyttigt och enkelt

    SvaraRadera