08 juni 2010

Misstrodd

Nej livet är inte alltid en dans på rosor. Var inget muntert besök på kliniken idag. Ett hekto ner. Det kändes som att min behandlare misstrodde mig. För enligt henne ska jag gå ner mer än så i vikt om jag bara följer mitt schema.

Blev så otroligt ledsen. Jag gör ju fasen allt vad jag kan. Äter bra, rör på mig mer än någonsin. Är ute och går. Springer joggingrundor 2-3 kvällar i veckan. Det är tydligen inte tillräckligt. Men VAD ska jag göra?

7 kommentarer:

  1. Usch strunta i vad din behandlare tycker, du kanske bara har kommit till en platå, jag tycker du ska göra som du brukar och låta det släppa. Du har ju för sjutton gått ner hela 32 kg! Var stolt över dig själv och låt det ta den tid det tar :)

    Peppkram

    SvaraRadera
  2. Du är jätteduktig ju! Hejja!

    SvaraRadera
  3. jobbit, det är tufft när saker går emot en, fortsätt kämpa.

    SvaraRadera
  4. Häng med på mitt veckomål?

    SvaraRadera
  5. Kroppen är så otroligt olika. Ibland kan jag äta massa onyttigt och gå ner ett kilo, och ibland kan jag äta hur nyttigt som helst, träna osv och gå upp i vikt. Man ska inte haka upp sig och definitivt inte en professionell person! Du är skitduktig! Kämpa och bry dig inte vad din behandlare tycker/tänker. Kroppen är skum och svår att förstå sig på!

    SvaraRadera
  6. Vet hur du har det. Min förra vägning visade +3.1 kg och det var på en vecka, inte vidare kul.

    SvaraRadera
  7. Smala Jessica: du har så rätt!

    Minizillen: tack fina du!

    Sara: jag fortsätter kämpa, jag är så envis!

    Pärlan: tack för dina ord. Vet att du har rätt och det var nog en platå som jag stod på.

    360lbsmannen: Det är bara att ta nya tag, heja oss!

    SvaraRadera