13 juni 2010

Inte längre anonym?

Att läsa en blogg utan bilder är inget som är direkt kul. Då måste bloggaren skriva extremt bra och intressant. Jag har funderat väldigt länge nu att eventuellt sluta blogga anonymt och då kan det bli inlägg med mer bilder. Vad tror ni om det?

6 kommentarer:

  1. Har funderat på samma sak. Du verkar duktig på att skriva iaf till skillnad ifrån mig så jag behöver nog börja med bilder. Men det är rätt skönt att vara anonym också.

    SvaraRadera
  2. 360lbsman: det är det jag velar fram och tillbaka med. Anonymiteten är rätt skönt att ha ibland, då kan jag vara superärlig när jag bloggar

    SvaraRadera
  3. Viktory: Jag ska börja lägga upp bilder när jag gått ner lite till hade jag tänk. Som du skrev så är det betydligt roligare att läsa en blogg med bilder.

    SvaraRadera
  4. Jag hade en anonym blogg förut och det var kul och skönt att kunna vara anonym men det var just det där med bilder och liknande som fick mig att ändra och nu är min personlig och det är helt plötsligt mycket roligare att läsa. Du göra självklart som du vill men jag kan rekommendera det iaf :)
    Peppkram

    SvaraRadera
  5. Till er alla: jag tror jag har tagit ett beslut. Fortsätter blogga anonymt och den dagen jag har kommit i mål tänker jag sluta blogga anonymt!

    SvaraRadera