29 december 2009

Trött på allt

Senaste tiden har jag verkligen varit så himla trött på allt. Trött på mig själv, trött på mitt liv, trött på att plugga. Trött på att vara jag. Det går verkligen som en berg-och-dalbana. Ena dagen superglad och andra jätte deppig.

Har länge trott att "när jag blir smal då kommer livet vara mycket bättre". Nu har jag snart gått ner 25 kilo och jag borde känna mig gladare men jag mår nog sämre psykiskt nu än vad jag gjorde för +25 kilo. Suck.

3 kommentarer:

  1. Hm..usch..det är det värsta..tycker jag (den mentala biten). Jag har ju gjort tvärtom (tog tag i min hetsätning innan jag började försöka gå ner i vikt). Jag tycker att du är skitstark!Det tog mig två-tre år att nå där jag är i dag (mentalt stark nog att ta tag i vikten..). Jag har fortfarande hetsätit i år..men inte alls i de mängder som förra året, eller året innan dess. Var inte så hård mot dig själv..du klarar detta!!! *hejja dig*

    SvaraRadera
  2. Minizillen: du ska veta hur glad jag är för dina fina ord! =)

    SvaraRadera
  3. Hej, gör ett besök på min blogg och titta på ett klipp jag har under länkar som heter "don´t give up". Starka och väldigt bra ord som passa både då man är nere pga av pojkvän eller sin vikt.

    Jobba på, så ska du se att det snart gå upp igen!
    :)
    www.theworldandmee.blogg.se

    SvaraRadera