16 juli 2010

Skärpning

Suck på mig. Ostbågar ikväll. Dock inte en hel påse. Resten åkte i soporna. Nej nu får det vara slut på min lathet. Visst kommer jag upp i mina 10 000 steg varje dag men vad hände med mina löprundor? Även om det är varmt så kan jag springa på kvällen när det är svalt. Jag måste ta mig i kragen. Mitt busskort går ut i helgen och jag tänker inte köpa ett nytt. Slut med buss till jobbet. Det får bli till att gå eller cykla. Jag som ville vara nere på 85 kilo lagom till slutet av augusti då en sista minuten hägrar. Om jag ens ska få mer minus på vågen så måste jag ta mig i kragen. Dags att sluta lata sig. Bara bita i det sura äpplet för det finns inga genvägar. Det gäller bara att röra på sig mer än vad man stoppar i sig så rör det sig neråt.

4 kommentarer:

  1. Du kommer absolut att vara nere på 95 till resan ;) Tänk allt du har gjort hittills!

    SvaraRadera
  2. Som det sägs börjar det inifrån, självinsikt är grymt! Hejja dig! Detta fixar du =) Du har kommit långt, grymt inspirerande att läsa =) Massa lycka till!

    SvaraRadera
  3. Pärlan: jo jag hoppas jag är nere på 85 tills dess!

    R: tack så mycket!

    SvaraRadera
  4. Trillade in på din blogg - du skriver bra och intressant! =)

    Vill tipsa om en sida som ändrade hela min värld vad gäller vikt och mat. Har haft ätstörningar i hela mitt vuxna liv. Jag är nu 33 och kvitt mitt sockerberoende. Jag äter mig mätt varje dag samtidigt som jag ligger stadigt på min idealvikt!
    http://www.kostdoktorn.se/

    Hilsen
    Jonna

    SvaraRadera