25 juli 2010

Gå i graven?

Jag har funderat på att lägga ner den här bloggen och börja blogga mer öppet om mig, mitt liv och min ätstörning på min vanliga blogg. Vet ännu inte hur jag ska göra och om jag kommer skippa denna blogg helt.

5 kommentarer:

  1. Vikt kan kännas rätt privat, själv vågar jag inte skriva om det på min blogg som handlar om mitt vardagliga liv. Men vågar du så tycker jag du är stark och modig!! Kämpa på!

    SvaraRadera
  2. du kan ju ha kvar denna först och sen se om du vill ta bort den senare, antar att den bygger på ganska många minnen. Kram

    SvaraRadera
  3. Kan jag få din "vanliga" adress då? Gillar att läsa din blogg..du skriver så bra.

    SvaraRadera
  4. Hejsan! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs samtliga bloggar relaterade till hälsa. Däribland områden såsom recept, näringslära, viktnedgång, träning, livsstil och sjukdomar. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag gärna se att du la till den. Iden är att likartade ska hitta inspiration att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.

    http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

    SvaraRadera
  5. Hallå! Nyligen bestämde jag mig för att lista Sverigs samtliga bloggar relaterade till hälsa. Däribland områden såsom träning, viktminskning, recept (kost), sjukdomar, etc. Eftersom din blogg passar in där så skulle jag väldigt gärna se att du la till den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.

    http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

    SvaraRadera